Ny grimma

Gloria har fått sig en ny grimma :) hade lite problem att ladda upp bilder så ni får nöja er med denna sålänge :) Alla hästarna syns på bild.
Peggy, Zola, Gloria, Cimba, Gizmo

Ridtur i snön

Idag blev det ridpremiär i snön ;) Jag red lite på gärdet eftersom det var halt på vägen :( Det var jättemysigt!! Cimba tyckte det var jätteskog trots att han inte alltid fick som han ville ;)
'
 Älskade häst <3

JUST NU: SKOLAN

Hej på er alla läsare!
 
Har inte haft tid till att blogga de senaste dagarna. Men jag hoppas att det är okej. Igår var det världens oväder, det blåste massor och så snöade det extremt mycket. Men nu har det börja frysa på så nu börjar snön äntligen lägga sig på marken, skönt!
Imorse hade jag världens längsta sovmorgon fram till halv 11 och har kort skoldag idag. Riktigt skönt!
 
Har inte hunnit åkt ut till stallet i veckan heller eftersom jag har lagt mycket tid på skolan och annat. Men ska ut dit innan veckans slut. Längtar!
 
Vad ska ni göra idag? :)
 
 
 
/
// Bild på mig & Emmy för någon månad sedan. Saknar henne! //
 

War Horse

Nu vet jag inte om någon annan har skrivit om denna film men aja haha!
 
Kollade på War Horse i går och jag kan ju säga att det var en mycket bra häst film! Hade dock lite för höga förväntningar, men tårarna var inte sågt bårta. Började klia rejält i näsan ett antal gånger. Så i fall du inte gillar att gråta "in public" (som mig)  så rekomenderar jag dig att titta på den själv haha. Men den var riktigt bra så den rekomenderar jag starkt till er som inte redan har sett den!
 
 

Gizmo!

Har ju inte berättat så mycket om Gizmo än, men han är hur som en 7årig valack, som är en quarter och arab korsning. Det har jag i och för sig redan berättat!
Han är urmysig häst som alla hovar på jorden. Tyvärr är inte så musklad för tillfället då han haft olika medryttare med olika mål och krav, men desto större utmaning för mig, så det kommer bli väldigt kul att se hans förändring!!

Igår släppte jag honom på banan, vilket han tyckte var skoj, tränade lite inkall och gisses vad lyhörd han var, otroligt kul. Trodde först att han skulle springa på mig ett antal gånger när jag ropade på honom innan jag förstod att han galopperade ända fram till mig och tvärnita, inte direkt som med Zola. Men riktigt maffigt!!

Idag hade jag tänkte longera men snö som piskar ansiktet rött och regn som dränker en som en katt kände jag att det inte var läge, plus att Gizmo frös inne i boxen, bara att täcka honom med sitt fina fleecetäcke!

Beatrice Hanssen


regn, regn o regn

Fyfasen vilket skitväder!! Blåser och regnar, brrr!!! Får se vad jag gör med hästarna idag, är ju inte så roligt väder att rida i...
'
Cimba 
Peggy

Sötnosan

 
Titta så stor hon är redan!! Ska mäta henne imorgon :) Cimba bredvid är ca 152cm i mkh.
Lilla sötnosen var duktig och lyssnade på mig när jag sa att hon inte fick gå ut från boxen trots öppen dörr :)
Lite trött av allt nytt blir man :)
Morgonfrisyr

CHRISTMAS

 
 
 
 
 
 
 

Gloria

Här är bilder på lilla (stora) Gloria. Kommer att berätta mer om henne när jag lärt känna henne lite :)
 

Påväg hem

med en häst i transporten. Berättar mer sen :-)//Josse

Bilfärd

Här sitter jag i bilen påväg mot skåne :) pappa är snäll o kör :D Bloggar mer sen ;)


//Josse

Imorgon

Nästa överraskning kommer imorgon. jobbar till 00.15 ikväll/natt och imorgon bitti kl 05.00 åker jag och pappa... kommer att blogga fråm telefonen imorgon så ni ska få veta vad vi ska göra :) 

Nu är Gizmo hemma!

Som ni kanske listat ut så har jag alltså fixat en foderhäst, jag ville inte skriva något förens han var hemma i Molke!

Gizmo är i alla fall en korsning mellan arab och quarter, 7år gammal och är huur snäll som helst!!

Jag berättar mer senare!


bilderna hoppningen

Eftersom jag inte hade någon med mig som tog kort så fick jag helt enkelt fota efter jag ridit haha :) Svettig vart han iaf x)
När jag håller på o tar av utrustningen :)
Efter avsvampningen får man ett skönt svettäcke på sig :)

Snart är det dags...

Snart är det dags att berätta vad som händer i stallet, men inte riktigt än. Några timmar till får ni allt vänta!

En ledtråd, det kan både ta lång tid och kort tid, och såklart är allt reliterat till stallet!!

Beatrice Hanssen


Hoppning

I förrgår (onsdag) så hoppade jag och Cimba :) Han är ju inte riktigt inhoppad men vi jobbar på det :) Eftersom jag inte är så intresserad av hoppning så går det lite långsamt fram tyvärr :/
'
Jag hade ett räcke på bara ca 30cm och ett kryss på ca 45cm. Vad jag ville med övningen är att han inte ska vara rädd för bommarna och inte rusa efter, vilket jag uppnådde!! :D I slutet tyckte han det var skitkul och drog sig själv mot hindret, vilket han aldrig gjort förut :) Det gick så bra att jag kunde ta det pytte lilla räcket i galopp :)
'
Men oj vad svettiga vi båda vart (jag har ju inte hoppat ordentligt på ca 2 år) men så kul vi hade!!
'
 Gick skitsegt att ladda upp bilder så lägger bara upp bilderna jag hade på hindrena (hann ta undan bommarna innan jag kom på att jag skulle fota). De andra bilderna kommer senare idag.
 

TORSDAG 19.08

Hej på er alla läsare!
 
Idag var det nämnligen min tur att ha hand om Peggy, har saknat henne fast jag träffade henne för några dagar sedan. Fixade i ordning allt som ska fixas innan jag tog in henne från hagen.
Man får verkligen ett leende på läpparna när man ska gå ut och hämta in henne från hagen, när hon kommer emot en. Det är verkligen speciellt <3
Sedan så pysslade jag om henne, sen var det dags för att gå ut i mörkret och tömköra henne i 20 minuter. Det var kolsvart ute så både hon och jag var fulla med reflexer haha. Men det är bra!
Tömkörningen gick bra, hon skötte sig strålande. Hon var också ganska avslappnad, men när det kom bilar som åkte förbi så blev hon lite stressad och var "på tårna". Jag är nöjd över tömkörningen idag :)
Josse har även börjat tömköra henne i backar, så det blir lite mer träning för henne.
När vi tömkör henne JUST NU så tömkör vi endast i skritt, eftersom hon är under igångsättning och ska bygga muskler.
 
 
Snart kommer det hända mycket i stallet, så håll koll på bloggen! :)
 
Blev tyvärr inga bilder idag, det var alldeles för mörkt :(
 
 

INSPIRATION ONSDAG

 

 
 
 
 
 
// Alla bilder är från www.weheartit.com //
 
 
 
 

FINT

 
 

Morgonridtur

Hade stalljouren i morse så jag passade på att rida innan jag släppte ut Cimba :) Fåren var intresserade av oss när vi red förbi :)
'

Underbar ridtur

Idag red jag ut i skogen med Cimba (rundan Matsboda) och fyfan va underbart det var!! Solen lyste, Cimba var glad och jag var glad :)
'
Fick kämpa lite för att få vänstergaloppen men när vi väl fick till den var den helt underbar!! Så jag passade på att ta en härlig ökad galopp på skogsstigen :) Han är så dukig min lilla buskorv <3 Cimba var svettig efter och jag med haha ;) 
'
Outfiten idag :) 

6 dagar...

Om 6 dagar händer det något spännande! ( läs tidigare inlägg: http://stallmolke.blogg.se/2012/november/den-25-smaller-det.html )
 

HELGEN

Hej alla läsare!
Förlåt för dålig uppdatering men jag min helg har varit fullspäckad så har inte haft tid till att sitta vid datorn, men så är det ibland. Nu är det söndag, snart slut på helgen...
 
Idag var jag ute i stallet med min älskade pojkvän. Det var min tur att ha Peggy idag :)
När vi kom dit så hade det nästan blivit lite mörkt ute och lampan funkade inte på höskullen... Det var lite obehagligt, men det var säkert strömmen som hade gått. Men vi löste det genom att öppna dörrarna och använda mobilen så vi fick in lite ljus haha.
Efter allt fixande till Peggy så var det dags att tömköra henne i 20 minuter, vilket gick bra idag också. Men idag var hon lite spänd och ganska pigg så hon fick till något litet språng. Men hon blev lugnare och lugnare efter det!
 
// Gammal bild ifrån Augusti //
 
 

Vila

Idag har hästarna fått vila eftersom jag har jobbat hela dagen. Mamma var snäll och tog hand om dem så jag slapp stressa till stallet :) imorgon kommer jag inte hinna blogga något men jag återkommer på måndag igen :) 

ÄLSKADE FREDAG

Idag är det fredag, den här dagen har jag verkligen längtat efter. För om två timmar så tar jag helg, det ska bli skönt. I helgen ska jag till stallet också, vilket jag verkligen längtar till!
Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i exakt 8 månader, skulle aldrig klara mig utan honom. Jag älskar honom mer och mer för varje dag 
 
MIN HELG KOMMER BLI BÄST!
 
// Inspirations bild från www.weheartit.com //
 
// Älskade pojkvän och jag ♥ //
 
 

Boxunderhållning

När Peggy för mer än ett år sedan fick sin skada och därmed var tvungen att stå i boxvila några veckor så var jag orolig att hon skulle börja med någon ovana, som t.ex krubbita, väva, osv. För att sysselsätta henne la jag in en "träkloss" som hon kan bita på och putta runt :) Jag tycker det har funkat bra. Hon har kvar den i sin box än idag och den ligger lite överallt i boxen när hon är igång ;) 
'
Här har jag ringat in "träklossen"

Dressyrpass

Idag tränade jag och Cimba dressyr på gärdet i solens strålar :D Han var jättefin och lydig tills efter galoppen ;) Han blir alldeles för överengagerad och försöker för mkt, han tycker det är så himla kul så han gör vad han tycker är kul (dvs att galoppera). 
'
Han var jätte fin och lyhörd i höger galopp (lätta galoppen). Skulle trava lite innan vänster galopp, och DÄR får man kämpa för att behålla traven eftersom herr Cimba mkt hellre ville galoppera ;) Det blev lite skutt och hopp som protest men tillslut gjorde han som jag ville :) Fick en mycket fin vänstergalopp (svåra galoppen) sen efter några försök! Travade och skrittade av, satt sedan av och gick sista biten hem :)
'
Fick svampa av han ordentligt eftersom hela han var svettig :) Tog på ett täcke och gick en liten promenad innan jag släppte ut honom naken i hagen igen :) Självklart rullade han sig direkt så går han runt med lerinpackning ;)

ZLATAN IBRAHIMOVIC

Det var några som önskade att jag skulle blogga om Zlatan så jag gjorde det, varför inte lixom.
Jag har aldrig varit så insatt i fotboll, men matchen igår mellan Sverige - England var grym.
 
Den här killen är otroligt grym, han gjorde hela matchen. Kung!
 
Av er som såg matchen, vad tyckte ni om den?
 
 

Böjprov, eller inte böjprov.

Jag vet att jag tjatat om detta inna, men kanske inte på denna blogg. Men säkerligen på min förra.
Jag ska i alla fall ta upp mina åsikter kring böjprov, ska vi fortsätta med det eller sluta med det som vissa länder redan har gjort.

Min åsikt kring just börjprov kanske inte förvånar så många men jag kan tycka att man inte ska hetsa så mycket kring om hästen går igenom eller inte. Det finns inge exakta regler för hur ett börjprov ska gå till så varför ska man förlita sig till blindo på just ett börjprov. Enligt mig har den mänskliga faktorn en stor inverkan på om hästen går igenom eller inte. Ingen börjer exakt lika hårt eftersom vi just är människor. De finns de veterinärerna många anlitar för att dem börjer "mjukt" och de flästa hästar går igenom. Vilket kan få förödande skador för just den hästen som kasnke har en skada sen och kanske blir tävlad hårt..

Sen om hästen visar sig blockhalt på alla fyra vid ett börjprov, eller markerar så att veterinären misstänker något allvarligt. Det är självklart då att man ska ta det på största allvar.
Böjprov är för mig en väldigt opålitligkälla, men som kan visa sig vara bra för att ta reda på varför en redan halt häst haltar!
Mycket beror ju helt på hur länge, och hur hårt man börjer. De regler som finns är att man ska börja allt mellan 30sekunder till 3 minuter. Exakt tryck finns  det inga speciella regler för.. Är det då konstigt att med vissa veterinärer att hästar aldrig går igenom?

http://forskning.equinfo.se/#post80
ovan har jag länkat till en sida kring fakta om börjprov vilket jag tycker förklarar en hel del.

Men om inte börjprov skulle finnas så har jag faktist ingen lösning på hur man ska kolla hästens ben. Men jag tycker att det borde få vara ett max tryck och där ska man hålla sig, samt exakt tid. I dagens tekniska samhälle borde det inte vara så svårt att fixa en mätare som säger ifrån om man börjer för hårt... Kanske jag skulle uppfinna föresten?! ;)

Vad är era tankar till just böjprov?



VAD VILL NI ATT JAG SKA BLOGGA OM?

Godkväll alla goa läsare!
Förlåt för lite dålig uppdatering av mig när det gäller stallet och ridning. Men jag är inte i stallet så mycket just nu, bara en gång i veckan ungefär. Dels för att skolan tar väldigt mycket tid och jag måste lägga ner mycket tid på det i veckorna. Men när vi ska börja rida Peggy igen så kommer jag vara ute två dagar i veckan och då kommer det bli mer bloggande angående stallet och ridning från min del.
 
Fråga: Vad vill ni att jag ska blogga om?
 
// Gammal bild från i slutet av sommaren som fanns i arkivet //
 
 


Ridning+tömkörning

Först idag red jag Cimba. Med honom så klättrade jag i uppförsbackar och tränade på halter & ryggningar. Han var jätte duktig! Fattade rätt galopp direkt utan att hålla på o konstra med sina bakben <3 Dutti min lilla kille :)
'
Sedan tömkörde jag Peggy, även hon var väldigt duktig! Gick den vanliga rundan (lilla molkerundan) som tog 15min. 
'
Blev ett kort inlägg, men var ju tvungen att skriva något så ni vet att jag fortfarande lever ;)

WEHEARTIT

 
 
Här är två inspirationsbilder från www.weheartit.com. Riktigt bra bilder som inspirerar mig väldigt mycket, tänk vad häftigt det vore om man fick uppleva det här. Rida längs strandkanten precis innan det börjar mörkna mitt under sommaren medans hästarna frustar. Att få rida i klarblått vatten utomlands och solen lyser klart. Det vore en dröm verkligen!
 
Vad tycker ni om dessa bilder?
 
 

SÖNDAGSÅNGEST

Idag spenderade jag två timmar utav min förmiddag i stallet, tog hand om världens bästa Peggy.
Fixade allt till henne, sen tog jag in henne och pysslade om henne. Sen gav jag mig ut för att tömköra henne i 20 minuter som gick otroligt bra! Peggy var väldigt glad hela tiden och gick jättefint, jag känner mig väldigt nöjd efter dagens tömkörning.
 
Det var så skönt att få komma ut till stallet idag. Att få vara där och spendera tid med världens bästa häst och bara komma bort ifrån allt. Glömma bort alla problem och bara njuta av tiden ute på landet.
Idag har jag haft världens söndagsångest, vill verkligen ha lov nu. Jag vill kunna spendera all min tid tillsammans med min pojkvän och bara leva livet. Så det var verkligen underbart att få komma ut till stallet idag och bara glömma allt.
 
Ha en fortsatt fin söndag!
 
 

Söndag

Cimba och Zola njuter ute i hagen. De är väldigt avslappnade och lugna :)
 

Den 25 smäller det!

Berättade i förrgår att det är mycket som händer i stallet just nu. Både den 24 och den 25 november händer det något i stallet. Vad som händer den 24 november är inte upp till mig att berätta så det säger jag inte.
'
Den 25 november händer det något i stallet igen, denna gång är jag inblandad :) Tänker dock inte berätta för er vad som händer förrens den dagen. 
'
Sug på dessa karameller.. Min karamell får ni reda på om exakt 2 veckor (långt dit, jag vet...)
'

LÖRDAG / SATURDAY / SÁBADO

 
// Två bilder från www.weheartit.com //
 
 
 

FREDAG

Idag är det fredag, har verkligen längtat efter den här dagen. Ska bli så skönt att bara få vara ledig och göra det man gillar allramest i några dagar. Min helg kommer spenderas tillsammans med min pojkvän och vänner mest. Ska glo på fotboll en hel dag med personer jag tycker om och ska även spendera helgen i stallet.
 
Ska även kanske rida Cimba också, Peggy ska även tömköras. Det här ser jag verkligen fram emot! :)
 
Dagens fråga: Vad ska ni göra i helgen?
 

Ha en jättebra helg allihopa! :D
 
 
 

Nov. 09, 2012

Idag jobbar jag långpass så mamma är snäll o fixar åt hästarna :) slutar ju inte förren 00.15 så blir lite sent att åka till stallet ;)

Sen måste jag säga att det händer VÄLDIGT mkt i stallet för tillfället. Vad de är får ni reda på när allt är klart.

//kram från Josse

mysstund

Cimba och Kalle myser. Man ser verkligen hur Cimba njuter <3

Gammla bilder!

Hade stalljouren i dag så Anna tar in skruttan i dag. Jag har inte ridit på en vecka nu för jag fick äntligen fixa min  tå förra torsdagen! Men snart är jag uppe i sadeln igen. Men nu tänkte jag pryda detta inlägg med gammla bilder på Zola och mig <3.
 
Saknar verkligen att rida skruttan :(
 

SAKNAD

 
 
 
 
Som ni ser är detta väldigt gamla bilder, det är ungefär 1-2 år sedan.
Jag saknar det här väldigt mycket, mer än vad ni tror. Brukar sitta och kolla på gamla bilder på mig och Peggy ibland, får nästan lite tårar i ögonen eftersom det är sån stor saknad till det här.
Har inte suttit på Peggys rygg på 10 månader nu, det var 14 månader sedan jag red ett riktigt ridpass på henne tror jag. Allt har verkligen gått fort, det är så längesen nu. Stor saknad ♥
 
Men nu är vi förhoppningsvis på gång, hoppas att allt går som det ska!
 
Har ni några frågor får ni gärna ställa dem, ha en fortsatt bra kväll! :)
 
 

Kan man rida spelar det ingen roll vilken häst

Här är ett till litet klipp som är ganska underhållande!
 
 
 
 
 
 

Sol

Tidigare när Peggy stod i liten sjukhage hade hon alltid täcke på sig eftersom hon stod still och började frysa. Nu när hon går i en hage där hon kan beta och röra på sig får hon gå utan täcke. Hon verkar tycka det är jätte skönt! speciellt en sådan här dag när det är vindstilla och sol. Tur att det är kallt iaf, annars hade jag fått ta in en häst med lerinpackning ;)
'

Mjaaoow

Solveig berättar för mig att hon vill ha burkmat!! inte torrfoder

Morgonritt

Imorse hade jag stalljouren så passade på att rida då :) Skulle rida koltäppan men de höll på att avverka där för fullt så jag vände och red runt lite i skogen istället :)
'

Klickade runt

Klickade runt lite på youtube i skolan och hittade denna video. Måste säga att man blir ju imponerad!
 
 

@ SKOLAN

Sitter just nu i skolan på lektion, jag bloggar senare.

Ha en fortsatt fin tisdag :)
 
 
 

Bus i skogen

Idag red jag och Cimba ut i skogen och busade lite :) Först red vi in i skogen och klättrade i backar, gick i "svår" terräng  med ojämn mark och massor med stockar och pinnar. 
'
Hoppade sedan över stockar i skogen, han är så himla snäll att hoppa i skogen fast att jag tappar balansen :) vi hoppade några skutt och sedan avslutade vi med en härlig ökat galopp i en lång svag uppförsbacke <3
'
Bilder från ridturen

Happy

Man märker på Peggy att hon är väldigt nöjd och glad nu när hon får gå i en större hage :) Mycket mer tillfreds och mindre tjurig :)
'
Peggy i stallgången efter borstning :)

Nyfiken

Haha Cimba är så söt :) han är så himla nyfiken!!
'
Detta nyfikna ansikte möts man av när man går in i stallet. Ibland även en gnäggning ;)
'
De andra hästarna äter sitt hö men Cimba vill hellre bli klappad pratad med :)
'
Här sitter jag i soffan fikarummet. Cimba har stenkoll på mig ;)
'
Väntar otåligt på att jag ska komma och klappa honom :)

FAVORIT BILD

Foto: Min pojkvän
Denna bild är min favorit av dem på mig och Emmy från igår.
 
 

Matgäst

Hade besök i fodertunnan. Katterna gör inte riktigt sitt jobb... Tänkte först ge den till katterna men hade inte hjärta till det så jag gick ut och släppte den på ett ställe där den kan gömma sig :)
'

Avslutar lovet med lite text och bilder

Söndag idag då, vilket betyder söndagsångest... Eftersom skolan börjar imorgon igen efter en veckas lov. Mitt lov har i allafall varit underbart, spenderat tid med folk jag tycker om.
Avslutade lovet denna söndag med en hel eftermiddag i stallet tillsammans med min pojkvän.
 
Först så började vi hos Emmy, eftersom hon nu går på lösdrift så var det bara att pyssla om och rida.
Började med att skritta fram med Emmy på vägen, sedan gick vi mot gärdet. Där arbetade jag henne lite mest i trav och skritt. Avslutade med lite galopp också. Emmy kändes jättefin verkligen, hon hade framåtbjudning och var väldigt sugen på att arbeta. Hon hade mycket energi, vilket betyder att hon var ganska pigg under hela ridpasset. Emmy kändes glad under hela ridturen, vilket var väldigt kul. Har saknat lilla skruttisen!
 
Min pojkvän fick även sitta upp och rida lite på Emmy, han skrittade några steg i allafall. Jag är väldigt stolt över honom. Med tanke på att han är ovan med hästar och lite rädd för dem, men det förstår jag. Så jag är väldigt nöjd över min älskade kille, han red för min skull. Så gullig han är ♥
 
Sedan begav vi oss mot Stallmolke efter att vi var klara med Emmy. Där tog vi in Peggy och pysslade om henne massor. Peggy fick stå idag eftersom hon nu börjat gå i större hage och då anstränger hon sig redan när hon går i hagen. Men så snart som möjligt ska hon börjas tömköra igen.
 
 
Nu kommer det lite bilder från idag.
OBS! Jag vet redan att jag är för lång för Emmy. Men jag väger inte för mycket och jag rider inte hårt på mina ridpass med henne. Jag tar hänsyn till vad som är bäst för Emmy och ägaren godkänner att jag rider henne. Bara så ni vet.
 
 
 
 
 
 
Alla bilder är tagna av mig och min pojkvän.
 
 


Svettigt värre

Idag tränade jag och Cimba på vänster galopp (hans svaga sida). Jag började med att skritta och trava i skogen (koltäppan) och galopperade sedan på ett fält.
'
Han var jätte mjuk och fin i alla gångarter :) Hade svårt att fatta vänster galopp först med efter att jag fått den en gång så fattade han rätt galopp hela tiden :D Han är inte så stark i den galoppen så han har lite jobbigt att hålla den så det blev några avbrott och tjuriga miner från båda håll ;)
'
Är iaf nöjd med ridpasset :) vi båda blev väldigt svettiga!
'
Försökte ta kort på hur svettig han var, men det ville inte synas på bild :(
Haha luggen är trasslig av svettet xD

Lycklig Peggy

Idag har Peggy fått byta till en större hage. Hon är helt överlycklig att få äta gräs och gå runt mer fritt.
'
Nästa steg (någon gång i vår) är att hon ska få gå ut i en stor hage tillsammans med sina kompisar igen :)
'
Nu är det bara att hålla tummarna att det inte blir något mer bakslag. 
'
Hon får gå med munkorg idag och imorgon eftersom det är ganska mycket gräs i hagen (så hon vänjer sig) och det fanns inte något kvar i hennes gamla så jag vill inte riskera att hon blir dålig i magen

Glad häst

Cimba busar runt i hagen :)
 
 

PLANER

Jag har ju skrivit på bloggen tidigare att jag ska fota lite bilder på Peggy under höstlovet. Har inte hunnit det under dem dagarna som gått, men nu i helgen ska jag försöka knäppa lite bilder. Ska försöka få med mig pojken ut så han kan ta lite kort på mig och Peggy också.
Har även bestämt med Sara att jag ska rida Emmy i helgen också, vilket ska bli otroligt kul. Ska bli kul och träffa lilla skruttan igen.
 
För ett tag sedan flyttade Emmy till sin fodervärd. Men efter två veckor ungefär så tyckte familjen att det inte kändes rätt med Emmy så hon fick flytta hem igen. Idag står Emmy i vårat grannstall som ligger en bit ifrån vårat stall. (OBS! Inte Sofias stall, utan ett annat stall).
 
Har riktigt bra planer framför mig i helgen! :)
 
 

MADELEINE 18 ÅR

Stort grattis Madde som fyller hela 18 år idag, nu är du myndig.
Hoppas du får en toppenbra födelsedag!

Kram från oss alla på Stallmolke 
 
// Lånade denna bild från din facebook Madde, hoppas det är okej :) //
 
 
 

RSS 2.0