U.A

Cimba gick igenom besiktningen utan anmärkning (som väntat) :) så nu är det bara 1 vecka och 1 dag kvar tills han kommer :)
 
 

Veterinär-dax igen

Jahopp, då är tid bokat på Hästkliniken i Norrköping för Peggy. Hon har sedan en vecka haft en hård "knöl/kula" eller vad man ska säga på vänster bakben nere vid kotan, suck!! Jag som är så nojig vill inte vänta för länge med att kolla upp så jag bokade en tid om 1v (5/8) så kanske det hinner försvinna och då kan jag avboka tiden :)
 
Hon är inte halt eller något men man märker lite i högergaloppen, hon har svårt att hålla den och fattar fel galopp ibland (precis som förra gången då hon hade en inflammation i timglasbursan). För övrigt ser hon väldigt fin ut :)
 
 
 

morgonkörning

I denna värme är det bara att välja på tidiga mornar eller sena kvällar för att motionera hästarna. Oftast rider jag på kvällen men har nu 2 mornar i rad gått upp tidigt för en härlig körtur, det är faktiskt mkt mindre insekter på morgonen än på kvällen har jag märkt :)
 
Finaste rumpan <3
 

Boxskyltar på plats!

Nu är boxskyltarna uppe i stallet :D
 
Titta va snyggt det blev :D
 

Nu är de här!!

Nu har våra boxskyltar till stallet kommit :D de blev skitsnygga!! ska sätta upp dem imorgon :)
 

Boxskyltar

Har beställt snygga boxskyltar till stallet, alla ska ha likadana :D De kommer inom 1v så ni får se bild då :)
 
 

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från semestern. Idag ska jag åka och pussa på mina älskade hästar igen :D Gloria och flocken har bytt till en annan hage så får se om jag hittar dem ;)
 
lite semesterbilder
 
 

JAG SAKNAR DIG

Den 8 juli 2014 så var det ett år sedan Winnie fick somna in.
Jag saknar dig min stjärna 
 
 
 

FREDAG 18 JULI

Hej på er!
Jag vet att jag sa att jag skulle ta en paus från att blogga, men nu när jag för en gångs skull har tid så kan jag lika gärna skriva ett inlägg. Det är full fart hela dagarna för mig just nu och så lär det vara hela det här sommarlovet... Jag lär inte vara utvilad heller när mitt livs sista sommarlov är slut, men det är det värt det i slutändan.
 
Imorse åkte jag ut till stallet för att ta hand om Peggsan. Det kändes så bra att få komma ut dit igen eftersom jag inte har varit där på två veckor. Idag red jag "Matsboda" med Peggy som tog cirka 50 minuter. Jag red i alla gångarter, men det blev mest galopp eftersom det är så otroligt mycket insekter ute... Det gick faktiskt väldigt bra idag. Jag är nöjd! Kan också tillägga att jag red barbacka. Det finns inget bättre än att rida barbacka på sommaren, så mysigt. 
 
 

semester

åker iväg på på söndag och är borta 1v. Kommer inte bli någon uppdatering dessa dagar :)
 
 

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT

Det var otroligt längesen som jag kikade in här... Ber verkligen om ursäkt för det men just nu vill jag verkligen njuta av mitt livs sista sommarlov. Mina dagar består just nu mest av jobb, körkortsplugg, vara ute i stallet samt umgås med mina nära och kära. Jag har helt enkelt inte tid till att blogga just nu. Jag ska försöka komma igång med bloggandet igen när jag är klar med körkortet. Så vi hörs när vi hörs!!
 

1 månad kvar

Nu är det bara 1 månad kvar innan Cimba kommer hem igen :) Fodervärden har gjort ett kanon jobb med honom, han är så fin!!
 
Är nyfiken på Peggys reaktion när hon ser Cimba igen, de har ju inte setts på över 1,5år :D (Peggy kmr säkert vara tjurig som vanligt, haha)
 
 

 
 
 
 
 


gammal artikel

Fick ett ryck och sökte på mig själv på google haha ;) hittade detta gamla klipp från 7 oktober 2008
 
 
 

njuter

Gloria hälsar att hon har det bra och njuter så mycket hon kan :) Snart är det dags för dem att byta hage med mycket mer backar och långa vandringar, kommer bli super!
 
 

Vila i frid Maja

Idag har vår älskade stallkatt Maja fått somna in. Hon blev hela 23 år, lilla tanten <3
 
Vi hade tänkt att ta bort henne i höst pga ålder men för någon dag sen fick hon ett sår som snabbt blev infekterat och man såg att hela hon var påverkad av det så hon fick somna in.
 
Finaste tant Maja, du är saknad <3
 
 
 
 

RSS 2.0