uteritt




ridning

Nu är vi igång igen :D
 
 

dojjor igen

Igår fick Gloria skor igen. Hon skötte sig väldigt bra, så nu är det ridning som gäller :D jobbar dock varje dag här så får se om jag hinner denna vecka annars blir det nästa :)
 
 

simmat

idag blev det bad i sjön för hästarna igen :D Peggy simmade lite och Gloria gick rakt ut i vattnet och kollade, hon verkade tycka det var ganska skoj :)
 
 
 
 

Bada

Jag har det så lyxigt i nya stallet så vi har badplats precis utanför stallet :D Gloria fick för första gången gå ner och kolla vattnet. Hon vågade tillslut gå ner med alla hovarna, så duktig :) Jag ska nog lyckas få i mer av henne innan denna sommaren är slut ;)
 
Peggy därimot har ju badat förr så hon gick i och började äta på växterna däri ;) Här ska det simmas sen när hon blivit lite uppmjukad med vattnet, var trots allt flera år sedan sist ;)
 
 
 
 

Vuxenfrisyr

Jag har inte borstat eller brytt mig om Glorias man sen hon gick ut på bete i mitten av maj men nu var det dags för en ordetlig rengöring! Mycket pälsglans senare var även manen och svansen utan tovor ;) Dock har de andra unghästarna ätit lite på hennes man/hon har kliat av lite så den var inte snygg!! Hade tänkt vänta med att klippa den tills vi kommit igång med ridningen igen MEN kan inte låta henne gå med manen sådär ful så den fick en omgång :D
 
Så numera har hon en riktig VUXENFRISYR :D 
 
Innan och efter
 
 

RSS 2.0