Onsdageftermiddag i stallet

Igår slutade jag redan vid 13.55 så jag passade på att åka ut till stallet tidigt och ta hand om Peggy.
Gjorde alla vanliga sysslor och sedan gick jag ut och gick med henne i 10-15 min, gick kanonbra. Gick med henne på endast grusväg idag vilket jag inte har gjort på jättelänge. Hon är fortfarande lite känslig mot stenar eftersom hon inte har några skor. Men det funkade på bra faktist!
 
När jag pysslade om henne i stallet höll Peggsan nästan på att somna, hon var jättetrött och ville in direkt när jag kom och skulle hämta henne i hagen. Skruttan gnäggade när jag kom för att hämta henne :')

Jag valde att låta Peggy stå inne redan vid 17-tiden, egentligen går hon in efter 6. Men jag ville hennes bästa såklart och lät henne stå inne!
 
// Jag och mina vänner i skolan, man kan ha riktigt kul med kameran ibland haha //
 
/A.

Välkommen Rocky

Igår var vi (Jag & Kalle) och hämtade en ny familjemedlem, Rocky.
'
Har inte sovit så mycket inatt för han har vart jätte pigg hela natten eftersom han sov hela bilresan hem (4h) Idag ska jag få ur all hans överskottsenergi så vi får sova inatt ;)
'
Rocky är den vänstra hunden (Amstaff)

@ In school

Hej igen!
Har tid att blogga nu med för att jag har ännu en håltimme, både matten och naturkunskapen är inställda.
Jag fick höra av Josse att vetrinären kommer till Peggy någon gång i slutet av September, hoppas hoppas hoppas att det blir sista besöket nu. Om hon blir friskförklarad kommer jag bli helt överlycklig!
 
Imorgon brummar jag ut till stallet igen, härligt. Ser fram emot det, ska fråga Sara ifall jag får ta hand om Emmy någon dag också. =)
 
Bild från igår med mina kära vänner.
 
Bild från i helgen, åh vad jag saknar min underbara pojkvän, vill ha han här nu. Love <3
 
/A.

@ Skolan

Hej!
Sitter just nu i skolan med min kära mac tillsammans med mina vänner Julia & Louise. Vi har håltimme just nu så jag passar på att blogga.
Smsade just med Josefine och hon sa till mig att de skulle boka förhoppningsvis det sista vetrinärbesöket för Peggy. Och snart är det dags för stallmöte nästa vecka!

Nu har jag spanska, så vi hörs!
 
/A.

Söndagkväll

Hej alla läsare!
Seg bloggning av mig för att jag inte har varit i stallet sen sist så då har jag inte uppdaterat. Men nu har jag äntligen fått min efterlängtade mac dator som jag använder mycket. Så jag har lättare och blogga nu!
 
Bloggar mer imorgon!
 
/A.

Långa dagar

har haft fullt upp denna vecka. Den har sett ut såhär:
 
Måndag: Jobb & stall
Tisdag: Ledig från jobb men vart i stallet
Onsdag: Jobb & stall
Torsdag: Jobb & stall
Fredag: Jobb & stall
Lördag: Jobb & kalas hos kusin som fyllt 10år
Söndag: Jobb & stall, även bjudna till mina päron på käk :)
 
Nästa vecka är lite skönare :)
 
Måndag: Jobb & Stall
Tisdag: Till Jönköping och hämta...?
Onsdag: Helt ledig dag :D
Torsdag: Jobb & stall
Fredag: Inventering på jobbet & stall
Lördag: Jobb & stall
Söndag: Jobb & stall
 

ONSDAG 22 AUGUSTI 2012

Hej!
 
Idag var jag ute hos finaste Peggsan ♥ Blir så glad av att få se henne varje gång när jag kommer och ska hämta henne i hagen, jag saknar henne så fort jag lämnar henne.
Tog hand om henne och pysslade, gick ut och gick somvanligt i 10-15 minuter. Idag var skruttan väldigt pigg och busig, speciellt när vi gick förbi dem nya islandshästarna som har flyttat in en bit därifrån. Hon vart jättenyfiken och busade massor!
 
Den här är absolut min favorit bild, står tillsammans med världens bästa häst och sommar i bakrunden. Allt är grönt och fint, åh vad jag saknar sommaren!
 
/A.

Spännande!

Om 6 dagar (Tisdag 28/8) Åker jag & Kalle ner mot Jönköping. Vad vi ska göra där får ni veta den dagen! :)
'

Förlåååt

Väldigt dålig bloggning av mig, men så kan de bli när man jobbar :) 
'
Tänkte uppdatera er om hur det är med Peggy. Hon går nu heltid i en större hade (ca 9x9m) jämfört med hennes gamla sjukhage på 4x4m. Hon trivs mycket bättre i den större hagen, hon är gladare och piggare :) Igår när jag tog ine henne var hon lerig så hon har alltså rullat sig i hagen :D de har hon inte gjort på 10 månader eftersom hon stått i en sådan liten hage, hon har bara legat ner i boxen. Min lilla tjej :) <3
'

Skolstart!

Hej på er kompisar!
 
Det har blivit lite bloggning för min del p.g.a att jag började skolan idag, jag började gymnasiet som är ett väldigt stort steg. Speciellt första dagen, jag var jättenervös verkligen, mitt hjärta bultade i 110 när vi skulle få reda på klasserna. Men nu är det gjort, allt gick jättebra och jag är faktist riktigt nöjd!
 
I lördags var jag ute i stallet tillsammans med min vän Frida, vilket var väldigt kul. Frida har typ aldrig varit i stallet förut och är ovan med hästar, så det var kul att se för hon var riktigt duktig och hjälpte mig med massor! Så är riktigt stolt över bruden, du är bäst <3.
Tog hand om både Peggy & Emmy, gick ut och gick med Peggy som gick kanonbra. Sedan red vi ut i byn med Emmy, red barbacka. Hon skötte sig utmärkt och var jättemysig!
När man rider förbi några barn i byn blir dem helt överlyckliga för att det kommer en häst, det kommer man ihåg att man själv blev när man var i den åldern. Det är så himla kul att se!
 
/A.

LYCKLIG TJEJ

Yes, rubriken lyder starkt!
 

Godkväll på er!
Jag är så otroligt lycklig så jag spricker. Jag har världens bästa medryttarhäst som jag hade 3 år med i måndags & idag så har jag och världens bästa kille 5 underbara månader tillsammans! 
Och så har jag världens bästa vänner, som får mig att gå runt med ett leende på läpparna varje dag precis som min pojkvän & Peggy också gör!

Detta hör inte till bloggen så jättemycket, men skitsamma, ville skriva av mig lite!
 
/A

Ny sadel

Idag har Fia från Lyckås (www.lyckasridsport.se) och provade sadlar på Cimba. Vi hittade en sadel som satt jätte bra! Vart en Wintec allround mot dressyr. Den är tyvärr svart men min nästa sadel SKA vara brun ;)
'
Nu blir det inget mer ridande i min dressyrsadel förens Peggy kommer igång :/ 

3 hela år tillsammans med världens bästa häst!

Den överraskningen som jag berättade för er att jag skulle skriva om idag kommer i detta inlägg!
 
Jo, idag har jag jag varit medryttare på Peggy i hela 3 år. Jag kan knappt fatta att det är sant, tiden har gått så otroligt fort. Det känns som det var nyss jag kom in i stallet för första gången och såg hästen framför mig som jag inte träffat på flera år. Det känns lixom som att det vore igår jag gjorde det. Men det var 3 år sedan, det är helt sjukt vad tiden går. Men dessa 3 år har varit bland dem bästa i hela mitt liv!
Det är synd att jag inte får sitta uppe på din rygg Peggy ännu och speciellt på våran 3-års dag, men huvudsaken är att jag får träffa dig och njuta av tiden jag är med henne.
Jag tycker om denna ponny något otroligt, hon har lärt mig så himla mycket som jag aldrig lärt mig förut. Peggy är väldigt speciell, hon är inte som alla andra. Mycket bättre, det är det jag gillar hos henne starkt. 
Du är en stjärna Peggy, jag älskar dig! ♥
 
Här är lite bilder från idag, jag orkade inte redigera alla bilder.
 
 
 
 
 
Alla bilder tillhör mig och kopiering är förbjuden.
 
/A.

2 dagar kvar...

Nu är det bara 2 dagar kvar till en väldigt speciell dag som betyder mycket för mig, men jag tänker inte avslöja vad det handlar om förrän på Måndag.
Så håll ut, på Måndag får ni veta vad det handlar om!
 
/A.

Regn, regn, regn...

Hej bloggen eller vad man nu ska säga! Haha

Kom nyss hem från stallet efter att ha varit där tillsammans med Sara, vi hade bestämt att vi skulle köra Emmy med vagnen idag men när vi väl skulle sätta oss i vagnen så hade ena däcket punka... Så det var lite surt! Vi tömkörde henne istället en runda på vägen i regnet.
 
Innan det så gick jag med Peggy i 10 minuter, hon får gå i sin nya hage nu som är mycket större och mer gräs i hela dagarna för att hon inte ska frysa när det regnar osv. Då har hon större yta att röra sig på.
Världens bästa Peggy! <3
 
/A.

Regn, regn, regn...

 

Dålig uppdatering av mig!

Hejhej på er!
 
Jag har inte uppdaterat så jättebra den senaste veckan, vilket jag har några anledningar till. Jag har haft fullt upp & har även inte hunnit varit i stallet så mycket, vilket är synd! :(
Jag har inte så mycket att skriva om stallet, jag har inte någon häst att rida just nu... Så har inte ridit så mycket heller.
Men jag är otroligt tacksam över att jag fått ridit Sofias hästar Rustica & Rocksina under denna sommar, det betyder väldigt mycket för mig att jag fått gjort det. Riktigt fina och underbara hästar det där!
 
Blir tyvärr ingen bild i detta inlägg.
 
// A

030812- Åskan

I dag så vart jag väckt av åskan ungefär sex på morgonen och tänkte direkt på lilla Zola som stog ute! Men jag väntade ut åskan med en god kopp te sen åkte jag upp till stallet för att ta in skruttan. När jag kom upp så var det inte så dåligt väder alls det var faktiskt riktigt skönt! Men tänkte att hon skulle få vila lite från insekter och sådant. Ska snart upp dit igen för att rida och ta ut henne! 
 
Ha det gött! 
 
Har man inte världens bästa pojkvän! Tog bilden när jag red Rustica för två veckorsen.

RSS 2.0