julklappar

Hoppas ni haft en bra jul, det har iaf jag :D

Denna jul är det bla saker till Gloria jag fått i julklapp (peggy har ju redan allt xD ).

Hon/jag har fått ett innetäcke, vintertäcke och vita dressyrskydd :) sen idag när jag kom hem hade det kommit lite mer på posten, ett hackamore och ett rakt bett. Blir att testa sen!! :D


GOD JUL

jag och djuren er alla! hoppas ni får en mysig dag :)
 
 
 

10 år som hästägare!

För någon vecka sedan firade jag 10 år som Peggys ägare!! :D hoppas på mååånga fler år ihop :) Älskar denna ponny sååå mycket <3
 
 

Halvfodervärd

Kommer efter jul och nyår sätta ut en annons om halvfodervärd till Gloria, men ni får en tjuvkik :) skrev den idag så det kan hända att jag ändrar lite i texten.
 
 
 
 
Halvfodervärd/medryttare sökes till halvblodssto född 2012.

 

Hästen bor på mina föräldrars gård i Marmorbyn (mellan katrineholm och vingåker) och jag bor i Norrköping vilket gör att jag bara kan åka dit några dagar i veckan. Därför söker jag nu främst en halvfodervärd (ev. kan medryttare vara av intresse) som vill ta 3-4 dagar i veckan. Möjlighet till träning och tävling!

 

Gloria är en supersnäll tjej på ca 172cm som fyller 4år i maj. Inriden men inte utbildad, mycket riden i skogen, löshoppad, tömkörd och har inkörning som ett framtida mål. Snäll och stabil för sin ålder, lugn och cool som inte brusar upp sig i onödan.

 

Jag söker dig som har ett naturligt hästtänk och som alltid sätter hästen i första hand. Du ska vara van vid unghäst/utbildning av häst och även tycka om att jobba hästen från marken.

 

Vid intresse är det bara att höra av sig på PM eller mail [email protected]

 

 

Äntligen!

Igår var det en riktigt bra dag!! Tömkörde Peggy 10min och skrittade sedan Gloria 10min :D Så lycklig man kan bli av så lite :) <3
 
 

bra nyheter

fortsatt bra uppdatering som tur är :) Longerade och släppte Gloria för att kolla hur hon rörde sig första gången efter sparkskadan. Hon är fortfarande lite svullen på insidan av hasen men reagerar ingenting när man klämmer och känner, inga problem att kratsa hovarna längre heller :) 
 
Ni får ett litet filmklipp på en glad Gloria som får springa av sig lite :D
 
hahahaha kolla den gulliga skuttgaloppen hon använder sig av xD
 

igångsättning

Återbesök för Peggy idag och veterinären tyckte hon såg jättefin ut :D inge halt alls! Plåtarna såg bra ut, lite kvar att läka men tillräckligt bra för att börja sättas igång 😍. 
 
10min skritt max 1ggn per dag. Börjar med promenader och tömkörnining men sedan ska hon sättas i vagn 😃
 

Snart återbesök

På torsdag är det återbesök för Peggy igen :) har ny mobil så har inga bilder 😯 peggy och gloria går i en hage tillsammans, så de är nöjda ❤

RSS 2.0