Flyttat Gloria

 
 
 
 
Nu även Gloria fått flytta till mig i norrköping :D allt har gått så bra med flytten :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

flyttat

Idag har Peggy flyttat ner till mig i norrköping :-D hon får fortfarande gå i sjukhage men förhoppningsvis inte så länge till :-)






hem till flickorna

idag var jag iväg en sväng och kollade på stallplatser till Gloria och Peggy. Ett supermysigt ställe med sjön precis bredvid. Stora boxar och fina hagar! Om allt går som det ska kommer det att bli deras nya hem i augusti :D Längtar tills jag får hem mina brudar <3
 
 

uppdatering

Jag har semester och njuter förfullt i vårt hus <3 
 
Peggy har jag idag suttit på ca 5min medan hon betade på gräsmattan :D
 
Gloria flyttar hem till molke från betet i slutet av juli för att komma igång och ridas innan hon får flytta med till norrköping :) Peggys flytt är inte planerad än, tar en dag i taget med henne :)
 
 

tips, säljes

"Söker nytt och bra hem åt vår fina Knabstrupper ponny.
Han är inriden, kan alla gångarter men inte utbildad och behöver därför en bestämd och framåt ryttare. Väldigt välhanterad & okomplicerad. Mycket tömmkörd, kan säkerligen köras in omgående om man vill.
Snäll att lasta, sköta samt sko/verka, longera, löshoppa med mera.
Aldrig haft eksem el fång och gått på olika slags beten.
Funkar bra med andra hästar, stora som små.
Rids nu av en 12-åring (157 cm lång, 52 kg) två gånger i veckan, både på bana samt ut.

Säljes med bland annat sele, täcken, träns med mera. Vagn med lite renoveringsbehov av tyngre modell medföljer också vid intresse. Vaccinerad, nyligen kollad av hästtandläkare och har pass. Passar utmärkt som en allroundponny, älskar att hoppa. Ca 118-122 cm hög. Lånas ej ut! Men man får gärna komma flera gånger och provrida om man vill. Ring/maila vid seriöst intresse.
"
 
 
 
Annons hittar ni HÄR!!
 

bad

Dino svalkar sig i värmen :)
 
 

nattuggla

Peggy har fått gå ut i sin nya större hage och har börjat få ute på nätterna (inne på dagarna pga värmen). Hon r väldigt nöjd :)
 
 

RSS 2.0