Underbar kille!

Arabiskt Fullblods valack 8år e:Ege u:Cireina ue:Fynd. Cimba är en genomsnäll kille mot allt och alla. Han är pigg (dock ej het), vaken och snabblärd. 152cm i mkh (ryttaren på filmen är 176cm lång)

 

Snäll i all hantering men behöver någon med mjuk hand både där och i ridningen. En social kille som älskar uppmärksamhet och mys.

 

Han är mest uteriden/distanstränad de senaste åren men dressyrtränas varannan vecka för instruktör och har potential för det! Har endast hoppat lite småskutt pga ryttarens oinstresse men tycker det är superkul, Löshoppad och tömkörd, rids med handhäst. Skulle även passa western. Snäll att rida ut både själv och i grupp, rolig att rida oavsett om det är ett dressyrpass eller full galopp över en åker.

 

Har pass, försäkring, hästlicens för 2015.
Regelbundet vaccinerad, avmaskad (enligt träckprov), verkad/skodd, tandkoll, kollad av equiterapeut.

 

Utrustning finns att köpa till.

 

Väldigt noga med vart han hamnar! Hör av dig för mer information, jobbar oregelbundna tider så skicka mail/sms om jag inte svarar. Står i marmorbyn mellan katrineholm & vingåker.

 

 
Länk till annons!
 

Kommentarer
Postat av: Victoria

Hej! Jag måste bara kommentera att han verkar vara en helt underbar häst. Otroligt synd att jag inte letar häst för tillfället. Hoppas du hittar ett perfekt hem till honom! :)

Svar: ja det är han också, tack snälla :)
Stall Molke

2015-03-19 @ 21:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0