fullblod var det ja!

Som ni kanske vet är Chummy ett engelskt fullblod, men man kan ibland undra om han verkligen är ett fullblod, då han varken ser ut som ett typiskt fullblod samt att han är väldigt lugn och cool. MEN idag var han verkligen ett fullblod med nerverna på utsidan. 
Han har inte gått så mycket den senaste veckan då jag var orolig över hans hovar, men hovslagaren var ute i onsdags och skodde om honom så nu är det fritt fram att börja rida igen. Det visade sig att han var enormt trångskodd så han gick gå upp hela två storlekar på hovarna, och gisses vilken skillnad på häst det vart efter han vart skodd, bättre steg, gladare! 

Hur som helst tillbaka till idag, skulle rida lite på banan då det är snorhalt ute på vägarna, och efter ca 10min framridning kommer Runar (stallkatten) och dampar loss som katter kan göra, vilket resulterar i att Chummy bli as rädd då han inte riktigt kan se Runar. Efter en stund lugnande Chummy ner sig men han var fortfarande på tåna så att säga. Hoppade till ett antal gånger och vart väldigt frustrerad över vissa saker, men jag tog det hela med ro. Han har ju inte gått på en vecka ungefär. Men nu ska det bli andra bullar!! (: 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0