Klart i stallet

nu på morgonen hade ja utsläppet av hästarna, sedan stack jag&Cimba, Bisse&Zola och Anna&Rocksina ut på en ridtur :) (Anna har precis flyttat in i stallet bredvid med sina hästar och rider Sofias häst Rocksina). Vi skrittade koltäppan. Var jätte mysigt! Sedan fixade jag allt i stallet och gick med Peggy så nu är allt klart. Undra va ja ska göra nu resten av tiden...?
'
Det är inte rätt människor på bilden (på bilden är det jag, Sofia och Madde)

Kommentarer
Postat av: Q Ord och inga visor!

sv:Han har börjat ta sig lite bättre nu.Han har ju varit sjuk större delen av sommaren och fallit ur en del och det börjar vända nu vilket är skönt.
Han är svår att få i mat när han inte får arbeta nämligen så det är lätt att han faller ur som konvalicent.

Mellis är fortfarande något tjock och otränad.Har ju fått lov att låta honom stå också när knas varit sjuk för att knas ska hållas lugn.

Just när det gäller grönt hö så vet jag vad som felas med burken där hygienanalysen inte var ok.
Troligen har man i jakt på att få ett så grönt foder som möjligt.För det är det som hästägarna vill ha tagit in det lite för blött på torken och därav blev det problem.
Så det är gröna fodret behöver inte vara bäst alla ggr.Det som är skillnaden är mängden karoten som ger fodret dess gröna färg.Näringsvärdet styrs inte av färgen öht.Ett mer gult hö tex innehåller med D-vitamin i stället =)
mvh/Q

2012-09-11 @ 11:47:42
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0